Toamna de aur 2024

16. září 2024

Toamna bogată. Reduceri generoase la automobilele Škoda.

  • Škoda Superb – eleganță, confort la superlativ cu reducere de până la 8.000€
  • Škoda Kodiaq – spațiu și siguranță pentru întreaga familie cu reducere de până la 6.500€
  • Škoda Karoq – versatilitate și eficientă într-un crossover compact cu reducere de până la 4.000€
  • Škoda Kamiq – crossoverul compact de oraș cu reducere de până la 2.000€
  • Stoc actual si livrare imediată.

Toamna aceasta, Škoda îți aduce oferte generoase la cele mai populare modele din gamă. Este momentul perfect să alegi o mașină de încredere, echipată cu tehnologii de vârf, care să-ți asigure confortul, siguranța și plăcerea de a conduce. Cu reduceri de până la 8.000€ pentru versiunile de top ale vârfului de gamă - Superb, modelele noastre îți stau la dispoziție pentru a-ți transforma fiecare călătorie într-o experiență unică.

Nava amiral - Superb

Pentru cei care caută un automobil elegant, rafinat și încăpător, Škoda Superb este alegerea ideală. Profită acum de o reducere de până la 8.000€ pentru Škoda Superb Laurin&Klement 2.0 TSI 206 kW/280 CP 4x4. Fie că este vorba de drumurile zilnice în oraș sau de călătoriile lungi pe autostradă, Superb îți oferă un confort neegalat și o experiență de conducere plină de satisfacții.

SUV-ul de familie Kodiaq

Pentru familiile care au nevoie de un SUV confortabiul, spațios și sigur, Škoda Kodiaq este soluția perfectă. Sistemul de frânare de urgență, tempomatul adaptiv și asistența la parcare, fac din Kodiaq un companion de încredere pentru întreaga familie.

Toamna aceasta, poți beneficia de reduceri substanțiale de până la 6.500€*, ceea ce face din Škoda Kodiaq alegerea perfectă pentru cei care își doresc un SUV puternic și sigur.

Crossover-ul compact Karoq

Škoda Karoq este ideal pentru cei care își doresc un SUV compact, dar versatilitate și eficientă. Cu dimensiunile sale compacte și un design atractiv, Karoq este perfect atât pentru traficul urban, cât și pentru escapadele din afara orașului.

Acum, Škoda Karoq vine cu reduceri de până la 4.000€, transformându-l într-o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV practic și accesibil.

Kamiq – crossover-ul de oras

Cu un design urban și sportiv, Kamiq se remarcă prin manevrabilitatea sa excelentă și confortul pe care îl oferă. Echipat cu tehnologii moderne, cum ar fi farurile MATRIX LED, sistemul infotainment cu ecran tactil de 9,2 inch și numeroasele sisteme de asistență la condus, Kamiq îți oferă un echilibru perfect între stil și funcționalitate.

Toamna aceasta, poți beneficia de reduceri de până la 2.000€, făcând din Škoda Kamiq partenerul ideal pentru viața ta dinamică.

Vrei o ofertă personalizată?

Alege automobilul dorit

Toate automobilele din ofertă sun marcate cu textul : Skoda Toamna de aur. Oferta speciala! Automobilele sunt cu livrare imediată.

*Oferta este limitată cantitativ, supusă unor termini si conditii. Nu toate modelele din ofertă au reducere de 8.000 €. Oferta Toamna de Aur nu se cumulează cu alte oferte in derulare. Pentru detalii contacti 022406220.